In anul 2013 era vandut primul buldoexcavator MST de catre Costa Utilaje.

Un utilaj puternic si robust in care noi am avut incredere si am inceput  sa-l prezentam pe piata din Romania. Rezultatele nu au intarziat sa apara iar numarul de clienti utilizatori de buldoexcavatoare MST a inceput sa creasca foarte mult.

Astfel dupa o perioada buldoexcavatorul puternic si robust s-a devenit a fi durabil in timp si si-a dovedit performantele ridicate promise de catre producator.

Succesul inregistrat de catre buldoexcavatoarele MST pe piata din Romania s-a datorat insa si Departamentul de Service Costa Utilaje. Pentru a sustine acest produs si a putea sa raspundem promt solicitarilor clientilor nostri a fost necesara specializarea echipei de service pe acest utilaj. Astfel echipa de service participa in mod frecvent la trainingurile de specilitate realizate de catre producatorul MST Turcia.

Apoi inevitabilul s-a produs: in 2018 Costa Utilaje a devenit UNIC IMPORTATOR al brandului MST in Romania (buldoexcavatoare si incarcatoare telescopice frontale) datorita rezultatelor extraordinare avute de catre Costa Utilaje in ceea ce priveste atat vanzare acestor buldoexcavatoare dar si serviciile post vanzare dedicate buldoexcavatoarelor MST

Si istoria continua…

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt